Over ons

MPbetonwerk van vader op zoon.

MP betonwerk is in 1999 opgericht door Martin Kats, de vader van de huidige eigenaar, samen met Peter Noordhuis.   De eerste letter van beide voornamen staan voor de MP van MPbetonwerk.  Vanaf de start van het bedrijf is duidelijk dat hun vakmanschap en hun liefde voor de betonproducten garant staat voor kwaliteit.
Met een overtuiging en goed ondernemerschap hebben zij het bedrijf door de begin jaren geleid. Onder hun leiding groeit het bedrijf en het aantal tevreden klanten gestaag. Na een decennia besluiten de beide heren dat het tijd is om ruimte te maken voor de nieuwe generatie en de huidige eigenaar Igor Kats neemt dan ook het bedrijf over in 2009.  Een overname die gesteund wordt door een hechte groep van medewerkers, die zich tot de dag van vandaag inzet om het beste uit onze diensten en producten te halen.  Het zijn deze medewerkers, die in een gemoedelijke en informele sfeer zich niet alleen inzetten voor alle producten die we nu leveren, maar ook als team inbreng leveren om onze producten nog beter te maken.  Kortom een bedrijf met een rijke historie, waar kwaliteit vooropstaat en arbeidsvreugde de basis is.

 

Onze historie

2020

MP betonwerk lanceert haar nieuwe website, vanaf nu is www.mpbetonwerk.nl ook op alle mobiele apparaten goed te bezoeken.

2019

Jubilieumjaar voor Igor Kats, inmiddels 10 jaar dat MPbetonwerk onder zijn leiding verder is uigegroeid en zich verder heeft bewezen als een betrouwbare en kwalitatieve leverancier in de beton industrie.

2010

MP betonwerk gaat online met mpbetonwerk.nl .

 

2009

Igor Kats neemt het stokje over van Martin Kats en Peter Noordhuis.

2000

MP betonwerk levert inmiddels aan meerdere bouwprojecten en zal het komende decennia onder de huidige directie uitgroeien tot een betrouwbare partner in de beton markt.

1999

MP betonwerk wordt opgericht door Martin Kats en Peter Noordhuis.